Partit Socialdemòcrata

El PS presenta les candidatures per a les eleccions comunals a Encamp, Andorra la Vella i Escaldes

Crea: 11/04/2015 - 17:00
Joan Sans amb els presentadors de la candidatura d'Encamp.
El Partit Socialdemòdrata (PS) ha oficialitzat aquest dimecres al matí la presentació de les tres candidatures amb les quals concorrerà a les eleccions comunals del proper 13 de desembre. Joan Sans i Pere Marsenyach lideren la llista d’Encamp mentre que Dolors Carmona i Lídia Samarra encapçalen la d’Andorra la Vella i Cèlia Vendrell i Aleix Mañosas la d’Escaldes-Engordany.
 
La primera candidatura en presentar-se ha estat la d’Encamp. Sans ha posat de manifest que “hem estat capaços de crear una llista amb gent representativa de la parròquia, que treballen a la petita empresa; i també tres persones lligadíssimes al Pas”. En definitiva, una llista “potent i forta” que “ha de donar continuïtat a un projecte que hem defensat els darrers quatre anys”.
 
El fins ara conseller a la minoria del comú encampadà està acompanyat per l’empresari Pere Marsenyach, que ja fou entre 2007 i 2011 membre de la corporació i responsable de Turisme. A la llista també hi figuren Elisabet Pirot, Jordi Torné o Iolanda Vigo, entre d’altres.
 
La segona candidatura que s’ha oficialitzat ha estat la d’Andorra la Vella. La seva líder ha destacat que “és plural, equilibrada, combina afiliats i independents al 50% i el sector públic i el privat”. Sobre els moviments viscuts a altres formacions, Carmona ha destacat que “el ciutadà és cada vegada més madur i s’adona que és el joc polític”. Per això, ha reclamat que es doni “una visió clara i coherent del plantejament que té cada grup que es presenta”. A banda de Carmona i Samarra, la llista de la capital inclou, entre d’altres, Francesc Rechi, Sergi González o Cristian Asensio.
 
Cap al volts de dos quarts de dotze arribaven al comú d’Escaldes els dos caps de llista a la parròquia, Cèlia Vendrell i Aleix Mañosas. La número 1 de la candidatura ha volgut destacar que “ara tenim un rodatge polític que fa quatre anys no portàvem” i ha defensat “la capacitat de treball que es pot aportar. També ha avançat que, entre els temes de la campanya, hi figuraran la gestió de Capesa i el projecte de Vivand. “Volem que la ciutadania doni la seva opinió sobre el projecte i diguin si l’entenen positiu o no ja que s’ha de fet de forma unilateral des del comú”, ha explicat, tot refermant la voluntat de fer una consulta entre tots els habitants. A banda de Vendrell i Mañosas, a la llista hi destaquen els noms de Valentí Closa, Naeco Yamamoto o Susanna Vela.
 
Candidatura PS+Independents a Encamp
 
Joan Sans
Pere Marsenyach
Elisabet Pirot
Jordi Torné
Iolanda Vigo
Joan-Ramon Borra
Joan Solsona
Eduard Ricard Garcia
Neus Meca
Martí Pubill
Laurence de Oliveira
Andreu Ruiz
Maria Josep Loncà
David Rios
 
Candidatura PS+Independents a Andorra la Vella
 
Maria Dolors Carmona
Lídia Samarra
Francesc Rechi
Sergi González
Cristian Asensio
Clara Vives
Evarist Vilaginés
Lluïsa Hurtado
Carles Blasi
Cristina Valen
Xavier Llovera
Manel Blasi
Nil Cartes
Joan Anton Rechi
 
Candidatura PS+Independents a Escaldes-Engordany
 
Cèlia Vendrell
Aleix Mañosas
Valentí Closa
Naeco Yamamoto
Toni Fernández
Pere Bellido
Eva Dubos
Meritxell Ros
Mathieu Borrego
Josep Minguella
Guadalupe Segura
Jordi Font
Sussana Vela
Tomàs Riart