Partit Socialdemòcrata

Pere López dóna suport als socialistes catalans i acorda una trobada amb els representants de la Vall d’Aran

Crea: 12/16/2015 - 16:59
Pere López durant la seva intervenció a l'acte
 
Pere López ha participat aquest dimarts en l’acte organitzat pel Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) a la Seu d’Urgell, emmarcat en la campanya electoral de la formació de cara als comicis generals que s’han de celebrar el proper diumenge a Espanya. A banda del conseller general del Partit Socialdemòcrata (PS), també hi van parlar Mònica Lafuente, cap de llista de la circumscripció de Lleida al Congrés dels diputats; la número 3, Dolors Vidal; i Paco Boya, ex síndic d’Aran i candidat al Senat. L’acte va ser presentat pel regidor de la capital de l’Alt Urgell i diputat del Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig.
 
Aprofitant el desplaçament a la Seu d’Urgell, Lopez ha pogut conversar amb representants socialistes de les comarques del Pirineu. La trobada ha servit per valorar problemàtiques que s’estan trobant en els darrers comicis tant el PSC com el PS, com ara la desafecció de l’electorat i com s’acaba traduint en una elevada abstenció que perjudica, i molt, els partits progressistes. Tots han coincidit en la necessitat de cercar noves fórmules per arribar als ciutadans. I han posat en relleu que aquesta obligació es fa especialment important a l’hora d’abordar la relació amb els joves.
 
López i Boya també han acordat de cara a l’any vinent la celebració d’una trobada entre representants de les dues formacions d’Andorra i la Vall d’Aran. La intenció és poder abordar problemes que afecten tant el Principat com la comarca catalana i buscar intensificar la col·laboració entre els dos partits.
 
Pel que fa a l’acte en sí, la cap de llista lleidatana del PSC ha centrat la seva intervenció en defensar les polítiques d’habitatge proposades al programa electoral de la formació. De la seva banda, Ordeig ha volgut destacar que la Seu d’Urgell es juga molt el proper diumenge perquè caldrà estar en contra d’una possible recentralització de serveis públics i de concentració d’inversions en determinades zones de l’Estat espanyol que podrien perjudicar la capital alturgellenca.