Partit Socialdemòcrata

Escaldes-Engordany

Gili: “Si volem que les persones utilitzin el transport públic, l’hem de fer realment fàcil, accessible i present a tot arreu”

Crea: 12/11/2019 - 19:28

 La candidatura de Partit Socialdemòcrata i Independents d’Escaldes-Engordany vol fomentar el transport públic i el transport sostenible. Això és important no només per tenir cura del medi ambient, sinó també per a les persones, per facilitar que tothom pugui accedir a tot arreu. Així, “si volem que les persones utilitzin el transport públic, l’hem de fer realment fàcil, accessible i present a tot arreu”, ha manifestat la candidata a cònsol major, Rosa Gili.  D’aquesta manera, es revisarà la xarxa d’autobusos i es posaran “totes les parades necessàries”, ha promès Gili, que ha explicat que també s’arreglaran aquelles que plantegen dificultats a les persones amb diversitat funcional, que tenen canvis de nivell, etcètera. També “volem senyalitzar-ho tot molt millor”, ha explicat la candidata, per “realment fer que aquest transport públic sigui per a tothom, accessible i amb una informació adequada”.

D’altra banda, PS i Independents d’Escaldes-Engordany proposa crear “carrils alternatius per a les bicicletes i els patinets elèctrics, que són una realitat i cada vegada n’hi ha més”, ha exposat la cap de llista socialdemòcrata. En aquest punt, Gili ha lamentat que “mentre al Govern hi havia la voluntat de potenciar aquests vehicles alternatius, com són les bicicletes elèctriques, des del Comú s’anava en sentit contrari, malgrat ser del mateix color”, i ha posat l’exemple que en la reforma de l’avinguda Corpíncep de Gaulle s’han fet unes voreres àmplies “sense preveure carrils bici”. “Això no incita que la gent utilitzi aquest tipus de transport”, ha assegurat la candidata, “perquè no se senten amb seguretat”. En aquest sentit, des de PS i Independents entenen que “és molt important, perquè això tingui èxit i tots tinguem ganes de deixar el cotxe a casa, que puguem fer aquests circuits protegits i habilitats expressament per això”, ha sentenciat la cap de llista. 

PS i Independents d’Escaldes-Engordany proposa arreglar i millorar l’enllumenat dels camins de la parròquia

Crea: 12/10/2019 - 18:03

La candidatura de Partit Socialdemòcrata i Independents d’Escaldes-Engordany vol “arreglar tots els camins de la parròquia”, a més de fer-ne de nous, i als de la Plana “millorar-ne l’enllumenat, perquè sabem que hi ha persones que hi pugen i baixen, i a la nit es troben que no hi ha llum”, ha exposat la candidata a cònsol major, Rosa Gili.

“Pensem que tot el que sigui passejar i caminar dona benestar, i és molt important”, ha manifestat la cap de llista. D’aquesta manera, PS i Independents s’ha compromès a adequar els camins ja existents i també a parlar amb els propietaris dels terrenys per on transcorre el rec del Solà per tal de “veure si amb la col·laboració del Comú el poguéssim obrir”. Gili ha destacat d’aquest camí que és pla i que la voluntat de la candidatura és que la parròquia pugui tenir “el màxim de camins, que siguin més plans, que pugin més, que siguin per tots els gustos”. D’altra banda, i també amb l’objectiu de millorar el benestar de la ciutadania, PS i Independents d’Escaldes-Engordany vol “posar verd més cap al centre, a la part més urbanitzada i urbana”. A més, Gili ha argumentat que hi ha espècies d’arbres que “ajuden a captar la pol·lució”. “Per tots aquests beneficis, optarem per millorar el verd a la parròquia i fer-la més saludable”, ha sentenciat la candidata a cònsol major.

PS i Independents d’Escaldes-Engordany proposa ampliar l’oferta d’activitats i espais per als joves de la parròquia

Crea: 12/08/2019 - 16:18

 

La candidatura de Partit Socialdemòcrata i Independents d’Escaldes-Engordany vol “combatre” el fet que la joventut “sovint ara està davant dels mòbils, consoles de joc,...” ampliant l’oferta d’activitats i espais destinats als joves per fer que “surtin de casa, que socialitzin més”, ha explicat la candidata a cònsol major, Rosa Gili. La voluntat és que hi hagi activitats diverses “per a tots, que els puguin motivar”. 

A més, també es proposa ampliar els horaris d’obertura “d’espais on puguin estar, com el punt jove”, ja que avui en dia el lloc de trobada d’aquests joves sovint són centres comercials, i “potser no és el millor lloc”, ha valorat Gili. En aquest sentit, PS i Independents d’Escaldes-Engordany farà un inventari dels espais i instal·lacions comunals, com podrien ser el centre de Fiter i Rossell, l’Escorxador o el Prat del Roure, “per veure quina és la utilització que se n’està fent actualment i quina és la possibilitat de rendibilitzar més aquests locals”.

Una altra aposta del projecte que lidera Gili és la instauració dels educadors de carrer. “Entenem que és molt important per dinamitzar aquests joves que podrien estar una mica més apàtics”, ha comentat la candidata a cònsol major socialdemòcrata, que ha afegit que la figura de l’educador de carrer “és una manera d’anticipar, a vegades, algun problema social”, i ha defensat que “poder detectar problemes de manera ràpida, el més precoç possible, sempre és una bona manera d’actuar”.

Finalment, Gili també s’ha compromès a fer reunions periòdiques amb ells “perquè ens diguin què és el que troben a faltar i el que els agradaria que es muntés”. Es tracta, una vegada més “d’estar a l’escolta de les persones, en aquest cas dels joves, i proposar ple de coses perquè tinguin ganes de sortir de casa i fer coses i que tinguem uns escaldencs ben dinàmics”, ha conclòs la cap de llista.

 

La candidatura de PS i Independents d’Escaldes-Engordany avaluarà l’accessibilitat dels seus carrers i espais públics

Crea: 12/08/2019 - 11:20

La candidatura de Partit Socialdemòcrata i Independents d’Escaldes-Engordany s’ha compromès a fer un estudi de l’accessibilitat de la parròquia, des del punt de vista de l’accessibilitat universal, és a dir, per a totes les persones. Antoni Fernandez, candidat número 9 de la llista de PS i Independents d’Escaldes-Engordany, ha exposat que “tota la gent pot tenir problemes diversos en la seva vida a l’hora de moure’s” i, per tant, per fer l’estudi “pensem no només en persones amb discapacitat sensorial, motriu o cognitiva, sinó també amb gent gran, dones embarassades,...”.   Així, la idea és avaluar els carrers, espais i establiments públics “per aplicar les mesures pertinents per millorar-ho en cas que sigui necessari”, ha manifestat Fernandez, que ja ha avançat que ho serà en diversos punts.

“Definitivament, tenim problemes bastant greus, penso, d’accessibilitat a la nostra parròquia”, ha afirmat el candidat, i “no només d’accessibilitat, sinó també de seguretat”. En aquest punt, ha assenyalat voreres molt estretes i amb pilones metàl·liques “que impedeixen el trànsit de les persones amb normalitat”, o fetes amb materials que al mullar-se són molt relliscants i que “són problemàtiques per a tothom, i fins i tot perilloses”, entre molts altres aspectes a millorar.  

La candidatura del PS i Independents vol fer d’Escaldes-Engordany la primera parròquia creativa de la Unesco

Crea: 12/03/2019 - 16:34

La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Escaldes-Engordany ha exposat, aquest dimarts, la seva idea de fer de la seva la primera parròquia creativa de la Unesco. La candidata a cònsol major, Rosa Gili, ha justificat la proposta “perquè volem que la cultura ens uneixi, sigui integradora, que es faci des de la participació ciutadania i ens permeti conèixer tots els artistes del país i de fora també”.

Així, Gili també s’ha compromès a promoure el talent i la creativitat, perquè això “permeti que Escaldes-Engordany sigui un pol d’atracció” i d’aquesta manera “fer una parròquia diferent en el món cultural”. En aquest punt, la candidata ha afegit que es promourà també tot el que és l’economia cultural i la indústria cultural, des del disseny fins el cinema, passant per molts d’altres. “Hi ha molts aspectes on podem ser diferenciadors”, ha sentenciat la candidata.

La Xarxa de Ciutats Creatives de la Unesco es va crear l’any 2004 per promoure la cooperació entre les ciutats que identifiquin la creativitat com un factor estratègic de desenvolupament urbà sostenible. Actualment hi ha al voltant de 180 ciutats formant la xarxa i treballant juntes amb l’objectiu de posicionar la creativitat i les indústries culturals al centre del seu pla de desenvolupament local i cooperar activament a nivell internacional en la matèria. La número 1 de la candidatura del PS i Independents ha valorat que, malgrat s’han fet diverses coses bones a la parròquia, “podem donar un impuls més gran encara a la cultura, volem parlar amb la gent de la cultura, volem fer zones pels artistes del país i posar-los en valor. En definitiva, anar a buscar aquest potencial cultural que tenim a casa, amb la nostra identitat d’Escaldes perquè la gent torni a retrobar-se amb aquest motor cultural que ens pot aportar molt a la parròquia”. 

La candidatura del PS + Independents d’Escaldes-Engordany proposa ampliar la Llar de Jubilats per fomentar l’intercanvi intergeneracional

Crea: 12/02/2019 - 20:29
 

Gili afirma que “volem que aquestes persones es puguin continuar sentit útils, que puguin compartir el seu saber”

La candidatura del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Escaldes-Engordany ha presentat, aquest dilluns, les seves propostes dirigides a la gent gran, entre les que destaquen el servei d’àpats a domicili i l’ampliació de la Llar de Jubilats i la creació d’un banc de temps per afavorir l’intercanvi de coneixements i les relacions intergeneracionals.

Ha estat la candidata a cònsol major, Rosa Gili, l’encarregada d’exposar les diferents propostes. Així, ha exposat que “volem ampliar la Llar de Jubilats per tenir més espai per a ells i afavorir les activitats intergeneracionals”. Gili ha exposat que la voluntat no és altra que els padrins i padrines de la parròquia “puguin tenir un envelliment actiu” i en aquest sentit també “volem que aquestes persones es puguin continuar sentint útils, que puguin compartir el seu saber i puguin relacionar-se amb d’altres persones i fins i tot altres generacions per crear sinergies”. És en aquest punt que s’emmarca el banc de temps i altres “programes de transmissió de coneixement” per tal de, justament, “valoritzar tot el que aquestes persones poden aportar a d’altres i d’aquesta manera fer activitats que aportin a totes les parts”, ha manifestat Gili.

També per incentivar que la gent gran tingui un envelliment actiu, la candidatura del PS i Independents proposa ampliar, encara més, el ventall d’activitats i propostes que s’ofereixen des de la Llar de Jubilats proposant-ne que “puguin convenir a tots els gustos” i així mobilitzar els que encara no participen de les activitats, ha explicat la candidata a cònsol major.

Per altra banda, una altra de les propostes és la d’oferir el servei d’àpats a domicili per aquelles persones “que ho necessitin i que per raons vàries no es poden desplaçar fins a la Llar de Jubilats”, ha exposat la número 1.

 

Vendrell lamenta que la majoria no actuï per protegir un bé d’interès cultural com Casa Trenella

Crea: 06/14/2019 - 17:44
La façana de Casa Trenella.
La consellera de Partit Socialdemòcrata+Independents (PS+I) al comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ha criticat la majoria comunal per l’immobilisme a l’hora de protegir un bé d’interès cultural per a la parròquia com és Casa Trenella. Així, ha recordat que la façana d’aquest immoble, de mitjans del segle XIX, està inclosa al catàleg d’Edificis, espais o elements d’interès històric, monumental, cultural o ambiental de la parròquia i que, ara, veurà com tot just un metre al seu davant s’hi construirà un bloc de quatre pisos que la taparà totalment. Des de PS+I s’ha reclamat a la majoria que paralitzi les obres i que intenti fer de mediador entre els dos propietaris per aconseguir un canvi de projecte que permeti mantenir la visibilitat d’un “element clau del nostre patrimoni”. 
 
Vendrell ha fet aquesta petició durant el torn de precs i preguntes del ple de comú celebrat aquest divendres. La consellera socialdemòcrata ha recordat que, històricament, hi havia un pacte verbal entre les dues famílies propietàries de les parcel·les –situades al nucli històric d’Engordany- per mantenir, primer un espai comú de pas i separació, inclosa una plaça, entre les construccions que s’hi fessin i, segon, per assegurar que cap dels edificis perjudiqués l’altre. També ha apuntat que a l’hora d’elaborar el cadastre, aquest acord no es va traslladar correctament a la documentació aprovada finalment el 2015, fet que ha permès tirar endavant un projecte al terreny adjacent a Casa Trenella d’un bloc de pisos de fins a 12,5 metres d’alçada. 
 
“El més greu és que Casa Trenella està al catàleg comunal d’edificis, espais o elements d’interès”, ha destacat, tot recordant “la seva façana principal” i també el fet que està dins d’un “conjunt arquitectònic de gran interès per a l’estudi, la lectura i la comprensió de l’evolució i transformació urbanes d’Escaldes”. Ara, però, si el projecte constructiu tira endavant, la visió d’aquesta façana quedarà totalment oculta. Vendrell ha lamentat que aquest és un nou exemple de “la poca sensibilitat de DA cap a la nostra cultura, la història del país i de la nostra parròquia”, tot recordant casos anteriors com l’enderroc de la Borda de Cal Prat o la descatalogació d’una altra per enderrocar-la-
 
La pregunta, després d’un intens debat, ha servit per forçar als cònsols a acceptar mirar de fer de mediador entre els propietaris de totes dues parcel·les per negociar un possible canvi del projecte. Aquest hauria de permetre conservar la visibilitat de la façana de Casa Trenella, edifici que data del 1847. 
 
Una altra de les preguntes formulades per Vendrell s’ha centrat en la problemàtica de les trajectòries de vol dels helicòpters que han d’enlairar-se o aterrar a l’hospital de Nostra Senyora de Meritxell, especialment després que el Govern hagi establert una moratòria en l’aprovació de projectes situats a un radi de 3,3 quilòmetres del centre sanitari, zona que afecta el Clot d’Emprivat, on hi ha prevista la construcció de diversos edificis de gran alçada. En aquest sentit, la consellera de PS+I ha apuntat que, al seu entendre, des de l’executiu “se’ns estira les orelles perquè no vam fer bé la nostra feina amb el pla d’urbanisme”. La consellera de PS+I ha recordat que, durant el treball en comissió del POUP, “vaig preguntar si hi havia algun problema permetent aquests edificis amb els helicòpters i se’m va dir que no”. 
 
La sessió també ha servit per adjudicar les obres de construcció d’un aparcament a la parcel·la Cal Sec, al costat de la rotonda d’Engolasters, que permetrà guanyar 40 places. El cost del projecte, que compta amb el suport de PS+I, ascendeix a 214.000 euros. La consellera socialdemòcrata també ha votat a favor del lloguer d’una parcel·la a la zona de l’avinguda Fener per ubicar un parc d’esbarjo per a gossos. Tot i així, ha reclamat a la majoria que es posi en relleu mitjançant una campanya la inversió que això suposarà i, especialment, es demani civisme als propietaris dels animals, tant dels que usin l’espai com de la resta de la parròquia.

Vendrell demana un estudi sobre l’accessibilitat dels edificis del comú d’Escaldes-Engordany

Crea: 06/12/2019 - 16:56
Vendrell, atenent els mitjans al final d'una sessió anterior.
La consellera de Partit Socialdemòcrata+Independents (PS+I) al comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ha demanat a la majoria que impulsi un estudi tècnic per analitzar la situació en matèria d’accessibilitat de tots els edificis de la corporació. Així ho ha fet mitjançant una pregunta que s’ha tramitat de cara al ple que s’ha de celebrar aquest divendres, després de recollir les queixes d’un ciutadà sobre les “mancances” detectades als banys públics de la biblioteca. La representant de PS+I ha formulat dues qüestions més, la primera sobre la problemàtica dels vols d’helicòpters a la zona del Clot d’Emprivat i la segona sobre les obres autoritzades al costat de l’emblemàtica casa Trenella. 
 
En la primera de les preguntes, Vendrell explica que “últimament un ciutadà m’ha exposat una situació que, en cas de ser certa, requeriria que el Comú actuï sense dilacions”. Així, aquesta persona li hauria posat de manifest “les mancances que ha detectat en la poca accessibilitat als banys públics de la biblioteca d’Escaldes-Engordany per les persones amb mobilitat reduïda”. Per això, i “considerant que les administracions públiques han de ser un exemple en l’accessibilitat de tots els seus edificis i de tots els espais públics”, demana a la cònsol que “encomani un estudi tècnic on es descrigui per cada edifici i espai públic que gestiona el Comú i la situació d’aquests en relació a la seva accessibilitat per a totes les persones sigui quina sigui les seves necessitats d’adaptació”. 
 
 
En la segona de les preguntes, la consellera de PS+I recorda que “en els darrers dies han sorgit vàries notícies en diferents mitjans de comunicació del país sobre la problemàtica dels vols dels helicòpters en l’entorn de l’hospital a causa de la construcció d’edificis de gran alçada”. Aquestes informacions han coincidit amb l’aprovació del Reglament de servituds aeronàutiques, que estableix “una moratòria en la construcció d’edificis de més de 30 metres d’alçada en un radi de 3,3 kilòmetres entorn de l’helisuperfície de l’hospital”. Davant d’això, vol saber “què pensa fer el Comú d’Escaldes-Engordany en relació a aquesta problemàtica”. 
 
La tercera de les qüestions té a veure amb el fet que el comú "ha autoritzat aquest passat mes de gener, l'enderroc de la casa coneguda com a Xalet Marcel i la construcció al seu lloc d'un habitatge plurifamiliar de 4 plantes d'alçada". Vendrell alerta que "aquesta nova construcció alterarà el conjunt arquitectònic de la zona i a més, el Comú ha autoritzat la construcció d'una paret de més de 12 metres d'alçada just a un metre de la façana principal de la casa veïna, tapant-la completament, coneguda com a casa Trenella". Per això, vol que s'expliqui "com és que (...) ha pogut autoritzar la construcció d'aquest nou edifici en les condicions que s'ha donat" vulnerant clarament el Catàleg comunal d'edificis, espais o elements d'interès històric, monumental, cultural o ambiental de la parròquia.

Vendrell insta la majoria comunal a liderar la convocatòria d’una junta a Capesa per ampliar el capital

Crea: 04/15/2019 - 16:20
Vendrell, durant la roda de premsa.
La consellera de Partit Socialdemòcrata+Independents (PS+I) al comú d’Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ha demanat a la majoria que lideri la convocatòria d’una junta extraordinària d’accionistes de Capesa per aprovar l’ampliació de capital de la societat. Ho ha fet conjuntament amb el conseller Liberal, Higini Martínez-Illescas, amb qui també ha presentat un escrit amb diferents propostes de millora de cara a futures eleccions, com ara la possibilitat de disposar de paperetes en braille per a les persones invidents i d’un servei de transport públic gratuït per apropar la gent al col•legi electoral. 
 
Vendrell ha fet aquestes peticions durant el torn de precs i preguntes de la sessió de comú celebrada aquest dilluns. La consellera, conjuntament amb el representant liberal ha entrat un escrit mitjançant el qual es reclama a la majoria que “notifiqui per carta a Capesa la seva voluntat d’adquirir accions (...) i així, en cas de venta (...) per part d’un actual accionista, el Comú les pugui adquirir”. També es vol que es “promogui (...) una Junta general extraordinària” on es disposi de quòrum suficient per aprovar una ampliació de capital. Es reclama que “es comuniqui aquesta voluntat a tots els socis de Capesa i que aquests en un primer moment signin la demanda de convocatòria de la junta general extraordinària i que en un segon moment, (...) s’asseguri que el 51% de les accions estiguin representades”. 
 
Vendrell ha recordat que des del PS sempre s’ha defensat que “el comú ha de tenir més accions de Capesa, el 51% per poder liderar la gestió” i ha lamentat que, fins ara, s’ha intentat “dos cops” convocar la junta, sense haver pogut reunir el quòrum suficient a causa de l’atomització de l’accionariat. També, ha apuntat, “no s’ha posat la voluntat necessària per part del comú”. 
 
La consellera de PS+I ha proposat que la junta sigui convocada sense data concreta i que no es posi fins que no s’asseguri el quòrum necessari, fet que “el ciutadà entendrà”. També ha argumentat que l’ampliació “és necessària per fer les obres que fan falta i incrementar la presència del comú al consell d’administració”. En aquest sentit, ha recordat que “la llei diu que la captació, distribució i tractament de l’aigua és competència comunal”, fet que “a Escaldes no es compleix, perquè ho fa una societat privada, en mans del poble. No té la gestió directa quan el que hi ha és un imperatiu legal”. 
 
Des de PS+I i L’A també s’ha fet una altra proposta a la majoria, en aquest cas vinculada a millores en la celebració de les eleccions. En l’escrit es demana, entre altres, “organitzar un transport públic gratuït en tota la parròquia per tal de facilitar el desplaçament dels electors” així com “indicar en els sobres el nom de ‘llista nacional’ o ‘llista territorial’ per tal que l’elector pugui identificar clarament els sobres i evitar vots nuls” i “afegir lectura braille als sobres i paperetes (...) per facilitar el dret de vot als invidents”.
 
Vendrell ha argumentat que aquestes propostes són “senzilles” d’implementar i no necessiten cap canvi de la llei electoral. Sobre la possibilitat d’afegir el braille a les paparetes, ha apuntat que “seria donar accés en igualtat de drets a les persones invidents per poder votar de forma autònoma” i, per tant, “normalitzar la situació que tenim a la societat”.
 

Vendrell deixa clara l’oposició del PS a l’heliport davant la indefinició de la majoria de DA

Crea: 03/29/2019 - 18:02
Vendrell, atenent els mitjans.
La consellera de Partit Socialdemòcrata+Independents (PS+I) al comú Escaldes-Engordany, Cèlia Vendrell, ha retret a la majoria de Demòcrates per Andorra (DA) que no es posicioni de forma clara sobre si donarà o no suport a la construcció de l’heliport a Tresoles. De fet, ha posat en relleu que el programa electoral dels ‘taronja’ inclou aquest projecte malgrat que els veïns de la zona s’han posicionat clarament en contra, amb més de 2.000 signatures recollides. Per això, ha volgut remarcar que des del PS es té clar que aquesta instal·lació no es pot ubicar allà. 
 
Així ho ha apuntat Vendrell durant la sessió de comú celebrada aquest divendres. Ho ha fet aprofitant la pregunta tramitada conjuntament amb el conseller liberal, Higini Martínez-Illescas, amb la qual recordava les afectacions que la infraestructura pot tenir en la parròquia, tant a nivell de contaminació acústica com de seguretat; i l’elevat cost que pot tenir el projecte a conseqüència d’una ubicació que no és la idònia. Des de la majoria de DA, però, no s’ha expressat una oposició clara. Al contrari, s’han limitat a apuntar que sempre s’escoltarà els ciutadans. 
 
Per això, la consellera de PS+I ha remarcat que el programa ‘taronja’ inclou la construcció de l’heliport, tot especificant que s’escoltarà l’opinió dels veïns. Vendrell ha apuntat que això no té sentit, ja que “hi ha més de 2.000 signatures recollides en contra” i “els informes ja han deixat clar que el lloc no és el més adequat perquè no presenta prou garanties de seguretat ni pel vol ni pels aterratges”. Per tant, “la plataforma veïnal ja han deixat clar que no el volen”. Així, ha defensat que “més val estalviar els diners dels informes perquè els han dit 50 vegades per activa i per passiva que no hi estan d’acord” i ha posat en relleu que, en comparació a aquesta postura indefinida de DA, el PS té clar que l’heliport no se situarà a Tresoles. 
 
 
Per altra banda, durant la sessió, la consellera de PS+I també ha retret la forma com la majoria ha convocat l’edicte per cobrir la plaça, vacant des de fa quatre anys, del cap del departament de serveis i infraestructures. Actualment, aquest lloc està ocupat per un càrrec de confiança, fet que en el seu dia ja va ser criticat per Vendrell. “Ja ho vaig dir en aquell moment i ara m’estan donant la raó, ja que procedeixen a publicar un edicte per cobrir aquest lloc de treball, que és tècnic; m’alegro que finalment vinguin a mi”. 
 
La representant de PS+I ha lamentat especialment el fet que aquest tema no s’hagi volgut tractar a la comissió de recursos humans. “Únicament, ´se’m va telefonar per comunicar-me que havien aprovat la publicació d’aquest edicte”, ha explicat, apuntat que “es volia evitar el debat en la comissió; per un partit que es diu Demòcrates, aquesta forma d’actuar no és gens democràtica”. 
 
En la sessió, també s’ha aprovat la modificació de l’ordinació reguladors de l’accés de vehicles rodats a la zona de Vivand, tot just tres mesos després que es donés el vistiplau a l’original. El nou text, ha lamentat Vendrell, segueix sense tenir en compte les necessitats d’accés de la persona amb mobilitat reduïda i dels residents. “Els veïns de la zona es queixen ja que aquesta ordinació dificulta el seu dia a dia”, ha explicat. Per això, ha votat en contra.
 

Pàgines

Subscriure a RSS - Escaldes-Engordany