Partit Socialdemòcrata

Carta als nostres candidats

Crea: 11/15/2019 - 13:17

Companyes i companys de partit, us escric aquestes línies per dir-vos allò que ja us he dit cara a cara, però trobo interessant i necessari que tothom sàpiga allò que espero i que espera el partit de tots vosaltres, tant si esteu a la majoria com si us trobeu a l’oposició.

Primer de tot, moltes gràcies per voler liderar un projecte d’il·lusió i de ganes de voler canviar l’actual rumb dels nostres comuns, que lluny de ser una institució de poble i proximitat ha quedat com una administració llunyana que ha deixat de tenir sentit. Sé que vosaltres voleu tornar els comuns als seus orígens: un comú obert, on posareu la ciutadania al centre de la parròquia i de les vostres polítiques, que no es prendran fins a l’acord de la majoria d’aquesta. I com sé que aquest és el vostre objectiu? Doncs només cal mirar les llistes de les parròquies on som presents: llistes de gents de tots els àmbits de les parròquies, gent propera que viuen els carrers de la parròquia diàriament i que lluny d’allunyar-se de la parròquia viuen el dia a dia i sofreixen, ells també, la mala gestió de les actuals majories.

Sabem que sou conscients dels problemes dels nostres ciutadans, ja que no us espereu els 15 dies de campanya, sinó que vivint la parròquia, sent presents a les nostres associacions, treballant a les nostres botigues, a les nostres escoles, escolteu durant els 4 anys els nostres ciutadans i les seves, que són les nostres, preocupacions.
Sabem que és difícil, sabem que no ens ho posaran fàcil i que faran tot el possible per mantenir-se al comú i estar asseguts 4 anys més, per deixar la parròquia bloquejada 4 anys més. Perquè no heu fet aliances estranyes, ni heu venut la vostra ànima al millor postor per guanyar, sinó que heu agafat i heu ajuntat gent de tots els àmbits, no per guanyar sense més, sinó per guanyar i tenir les nostres parròquies representades i escoltades.

Així doncs, David i Enric a Encamp; Sandra i Joan Miquel a Ordino; Dolors i Sergi a Andorra la Vella; Joan i Mari Carme a Sant Julià; Rosa i Quim a Escaldes; només espero i esperem una cosa tant el partit com els vostres companys de viatge a la candidatura i els vostres ciutadans. Que feu que ens sentim orgullosos, de les nostres parròquies, de la nostra gent, dels nostres governants, i que demostreu que hi ha una manera de fer parròquia i és sent-hi, fent parròquia i gestionant amb seny, perquè el que voleu vosaltres, volem els vostres equips i vol la vostra ciutadania, són unes noves parròquies.

Creieu-me que des del Partit Socialdemòcrata no podem estar més orgullosos de vosaltres i dels vostres equips, i no parlo per parlar, ja que com bé sabeu formo part de la candidatura d’Andorra la Vella amb el Sergi i la Dolors, i el nostre únic afany és fer de les nostres parròquies, unes parròquies per a tothom.
Endavant!