Partit Socialdemòcrata

Movem Ordino treballarà per refermar les tradicions culturals de la parròquia perquè esdevinguin reclam turístic

Crea: 12/08/2019 - 16:22

Tudó aposta perquè Casa Rossell pugui esdevenir el Museu Nacional

La candidatura de Movem Ordino vol potenciar les sinergies entre les diferents associacions i entitats culturals i així refermar les tradicions culturals de la parròquia, doncs aquestes poden ser un bon “reclam cultural i turístic”, ha defensat la candidata a cònsol major, Sandra Tudó. En aquest punt, ha afegit que també es treballarà per “recuperar-ne algunes de perdudes”, com poden ser el Ball de l’Olla o la Passió. 

Però a nivell cultural, el projecte de Movem Ordino és més ambiciós. “El nostre ADN és el referent cultural de la parròquia”, ha reiterat Tudó. Així, ha assegurat que “es treballarà colze a colze” amb el Govern per recuperar un dels referents culturals més emblemàtics d’Ordino, com és Casa Rossell. En “aquest patrimoni magnífic”, com l’ha valorat la cap de llista de Movem Ordino, s’hi podria fer el Museu Nacional, ha posat com a exemple Tudó.

D’altra banda, la candidatura planteja fer fires, mercats i activitats diverses durant els caps de setmana i per a totes les edats com a elements dinamitzadors. Així mateix, aposta per “condicionar” l’Andorra Congress Centre d’Ordino perquè pugui acollir esdeveniments i espectacles “de més envergadura” i no només de petit format.