Partit Socialdemòcrata

PS i Independents d’Andorra la Vella dissenyarà un pla integral per a cadascun dels barris, dins els quals hi haurà “un pla de xoc”

Crea: 12/08/2019 - 17:42

Carmona assegura que “tothom es mereix rebre els mateixos serveis que d’altres zones”

La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Andorra la Vella farà un pla integral per a cadascun dels barris de la parròquia, que inclourà “un pla de xoc”. “Tothom es mereix rebre els mateixos serveis que d’altres zones” de la parròquia, ha defensat la candidata a cònsol major, Dolors Carmona, al barri de Bonavista, on aquest diumenge s’ha trobat amb els representants de la premsa per mostrar “un exemple clar de zona oblidada de la parròquia”, encara que n’hi ha molts d’altres. “Tots els ciutadans ho poden veure, no és una cosa que nosaltres ens inventem”, ha sentenciat la cap de llista.

“Andorra la Vella es mereix l’atenció que li cal, i tots els ciutadans el que es mereixen és que realment estiguin atesos”, ha manifestat Carmona. És en aquest sentit, i perquè “el que volem és estar prop dels ciutadans”, que es preveu la instauració del conseller de barri, una figura que “ha de ser efectiva i l’interlocutor”. Alhora, també es promouran les associacions veïnals. Així, es podran escoltar les necessitats i fer una planificació conjunta, ha explicat la candidata a cònsol major. 

Carmona ha insistit que “tothom ens importa. Nosaltres el que volem realment és una Andorra per a tothom. És el nostre lema, és com ho sentim i és com ho volem fer”. És per això que els plans de barri es treballaran conjuntament, i totes les informacions que s’han rebut i de les quals la corporació actual no s’ha ocupat configuraran el nucli dels plans de xoc. En aquests plans s’inclouran actuacions a nivell d’higiene, de manteniment de voravies i de l’accessibilitat, entre d’altres, que “nosaltres creiem prioritari”. 

En aquest punt, la cap de llista de PS i Independents de la capital ha explicat que “hi ha serveis que depenen del Comú, i és la nostra competència i la nostra responsabilitat, i en aquests assumim el compromís de posar-hi mà i de millorar el seu estat”. Però també hi ha aspectes que depenen dels privats. Aquí, Carmona ha defensat la necessitat d’establir línies de col·laboració publico-privades “per incentivar i promoure que les façanes i altres espais privats es puguin condicionar”, i així puguin donar una altra imatge al barri i a la parròquia.

Territori: