Partit Socialdemòcrata

Una nova etapa

Crea: 04/29/2019 - 11:00

Les Set Claus publicat al Diari d'Andorra (29-4-2019)

El proper dos de maig prometré el càrrec com a consellera general. I això l’any que commemorem el 600 aniversari del reconeixement senyorial del Consell de la Terra que, amb les diferències en les formes i en el temps, ha perdurat fins avui en dia. Aquest pes de la història impressiona molt com també la responsabilitat de representar les persones que t’han donat un vot de confiança per les propostes formulades, per la paraula donada i la trajectòria personal.
 
En un correu a amics, companys de feina i col·legues professionals els deia que tots aquests anys de servei a la ciutadania havien estat molt gratificants, amb moments bons i altres no tan bons, però el balanç era absolutament positiu. Treballar en una institució com l’Arxiu Nacional d’Andorra és un plaer i un privilegi. També els deia que començava una nova etapa personal i professional per continuar treballant pel nostre país i la seva gent amb les mateixes ganes i vocació de servei públic.
 
Defensaré amb fermesa i honestedat les propostes polítiques que hem compartit en campanya electoral. És un pacte amb tots vosaltres i que necessita del vostre suport, el d’una ciutadania activa i participativa. No perdré la capacitat d’observar, escoltar i aprendre. No dubteu a expressar les vostres idees, reivindicar els vostres projectes i compartir-los en una relació franca i oberta amb nosaltres... cercarem els espais, els moments i les formes. Junts combatrem la desconfiança en la política i els polítics que acaba en la resignació i el desinterès i amb la defensa dels simples interessos particulars i, moltes vegades, juxtaposats.
 
Comparteixo amb el filòsof Daniel Innerarity (2009) la creença que la política és una petita rebel·lió contra el prejudici que tot està decidit i és inalterable i que tot depèn de les nostres decisions, dels nostres compromisos i conviccions.