Partit Socialdemòcrata

Units pel Canvi considera que Naturlandia ha de ser un projecte nacional i demana la “solidaritat del Govern”

Crea: 12/08/2019 - 16:20

Travesset es compromet a estudiar “l’efecte del bosc de la Rabassa vis a vis de la salut i el benestar de les persones”

 

La candidatura d’Units pel Canvi defensa que Naturlandia ha de ser un projecte nacional, el que “vol dir que hi ha d’haver també la solidaritat del Govern del país”, ha manifestat el candidat a cònsol major, Joan Travesset. Més enllà, Units pel Canvi té un projecte per al parc, que “necessita un nou impuls”. 

El primer de tot serà “un canvi de direcció”. Travesset ha defensat que aquesta hauria de ser com la de les estacions d’esquí alpí, Caldea o d’altres, “fixa al país”. Un segon pas estaria relacionat amb la gastronomia, de la que cal tenir més cura, ha exposat el candidat a cònsol major. I finalment, s’hauria de “fer una diagnosi de totes les instal·lacions”, i de manera especial del parc d’animals. En aquest punt, Travesset ha volgut aclarir que “son contraris a que els animals estiguin en captivitat”.

Finalment, Travesset també ha exposat que es vol, “de forma innovadora, treballar la coordinació, realització i recerca de l’efecte que pot tenir la massa forestal del nostre bosc de la Rabassa vis a vis de la salut i el benestar de les persones”.