Partit Socialdemòcrata

La candidatura del PS + Independents d’Encamp promourà inversions per cobrir el parc infantil o recuperar la pista de petanca del Pas de la Casa

Crea: 12/02/2019 - 21:42

Rios es compromet a continuar la dinàmica de reunions de poble amb el Pas de la Casa
 

La candidatura del Partit Socialdemòcrata + Independents d’Encamp promourà, si surt vencedora a les eleccions del proper 15 de desembre, un seguit d’inversions que responen a les demandes de la ciutadania del Pas de la Casa, entre les quals hi ha el manteniment de les voreres, la cobertura del parc infantil perquè es pugui utilitzar tot l’any, la recuperació de la pista de petanca que ja hi havia hagut  i la remodelació de la sala de festes “perquè és una necessitat que tenen els joves i la gent del Pas de la Casa”, ha assegurat el candidat a cònsol major, David Rios.
 
El número 1 de la llista socialdemòcrata a la parròquia d’Encamp ha explicat que es planificaran les obres al llarg dels quatre anys “de manera consensuada amb els veïns i comerciants”. Rios ha assegurat que “tenim clares quines són les inversions que es requereixen aquí al Pas de la Casa perquè ja fa molt temps que estem treballant amb els veïns i ens les han fet arribar”.
 
Així, a la reunió de poble que la candidatura del PS + Independents d’Encamp ha celebrat aquest dilluns al Pas de la Casa, el candidat a cònsol major, David Rios, s’ha compromès a “continuar estant en contacte amb els ciutadans del Pas de la Casa”. Ha recordat que a principis de la tardor ja van celebrar una reunió amb els veïns i comerciants de la vila i ha afirmat que “el nostre tarannà de govern és aquest”.
 
Les reunions servirien, d’un cantó per plantejar propostes i poder-les adaptar segons les necessitats dels ciutadans i de l’altre recollir idees i iniciatives que poguessin ser favorables per tal de dur-les a terme, això sí, “d’una manera planificada, organitzada, i amb el mínim impacte per la ciutadania i el comerç del Pas de la Casa”, ha explicat Rios.
 
En aquest sentit, el número 1 de la candidatura del PS + independents d’Encamp ha posat l’equip comunal de Demòcrates per Andorra com a exemple de com no procedir assegurant que “durant 8 anys ha estat impassible davant les necessitats de la ciutadania i de les necessitats de millorar les infraestructures, i al final de l’últim mandat, sense planificar i totalment improvisat, ha engegat un seguit d’obres sense tenir en compte les necessitats de la ciutadania”. Uns d’aquests treballs són els de remodelació de la plaça de l’Església del Pas de la Casa, “que s’han fet sense el consens de la ciutadania, cosa que fa que sigui inútil per les activitats que es volen fer o que es desenvolupaven fins llavors”.
 
Rios ha insistit que “des de PS + Independents volem actuar completament diferent”. Així, “primer de tot volem consensuar amb els ciutadans quines són les necessitats reals en infraestructures i com han de ser, i, per altra banda, les volem planificar per tal que les obres tinguin el mínim impacte sobre la ciutadania i sobre l’activitat comercial”.
 
 
Territori: