Partit Socialdemòcrata

Sergi Gonzalez denuncia el sobrecost de l’Av. Meritxell, que “ha costat a cada ciutadà 191€ de més”

Crea: 12/02/2019 - 21:57

La candidatura de PS i Independents vol fer polítiques d’urbanisme amb “coherència i que afavoreixi la convivència, la participació i el benestar”

La candidatura del Partit Socialdemòcrata i Independents d’Andorra la Vella s’ha desplaçat fins a l’espai que ha deixat el “projecte fallit” de The Cloud, un escenari de “dos exemples de una falta de planificació i coherència i alhora exemple clar de màrqueting i maquillatge amb els diners de tots els ciutadans”, ha manifestat el candidat a cònsol menor, Sergi Gonzalez: un el propi The Cloud i l’altre la reforma de l’avinguda Meritxell. En aquest darrer, Gonzalez ha denunciat que el sobrecost de les obres ha estat de 4,3 milions d’euros, i “això ens ha suposat una despesa, a cada ciutadà, de 191 euros de més que hem hagut de pagar per aquest sobrecost”.

I similarment passa amb l’espai del fallit The Cloud, on Andorra Telecom ha destinat 3 milions d’euros a l’enderroc i als estudis, als quals s’han de sumar les accions que ha fet el Comú d’embelliment al voltant d’aquesta zona “que molt bé no sabem quin és l’objectiu perquè no està clar què es farà en aquesta zona”, ha assenyalat el número dos de la candidatura socialdemòcrata de la capital.

Veient aquests exemples, la candidata a cònsol major, Dolors Carmona, ha manifestat que “tenim molt clar que volem promoure l’urbanisme i els equipaments públics dins d’una coherència i per tal d’afavorir la convivència, la participació i el benestar de la ciutadania”. Així a la zona que ha deixat el The Cloud “nosaltres farem tot el possible perquè el projecte que es faci en aquest espai sigui participatiu i a la vegada també faciliti la vida als ciutadans i sigui un atractiu turístic més de la zona comercial”.
 

En aquest sentit, Carmona s’ha compromès a crear taules de treball per buscar sinergies i reunir “tots els agents i actors implicats i, per la via del consens, trobar un projecte que satisfaci a la major part de la ciutadania”.

REVITALITZAR LA PLAÇA DE POBLE

Un altre dels projectes del programa de la candidatura del PS i Independents a la capital a nivell d’urbanisme “és la revitalització de la nostra estimada plaça del Poble”, ha dit Carmona. La candidata a cònsol major ha manifestat que “creiem que ha perdut l’essència” i per això es proposa “fer un projecte innovador i participatiu a través d’un concurs d’idees”, per fer que la plaça del Poble “realment sigui un element per una parròquia per gaudir i sentir”. Segons la número 1 de la candidatura del PS i Independents a la capital, es vol que en el nou espai convergeixin la cultura, l’esport, la tecnologia i activitats diverses de promoció i interacció social.

 

Territori: