Partit Socialdemòcrata

El PS lamenta que el Govern no pugui donar una solució a curt termini al problema dels preus de lloguer

Crea: 10/10/2019 - 10:32

 

 

El Grup Parlamentari Socialdemòcrata exigeix responsabilitats a Govern davant el ple del Consell General sobre la problemàtica de l'habitatge

La Consellera del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Rosa Gili, lamenta la manca d'informació per part del Govern d'Andorra relativa a la problemàtica del lloguer. En aquest sentit, exigeix responsabilitats davant el Consell General, i demana que s'esclareixin qüestions relatives a l'Institut de l'habitatge, com ara les seves funcions i la seva composició.

El PS destaca la importància de fer una valoració de les necessitats reals de les famílies d'Andorra, contemplant la mida dels pisos, la seva ubicació i la tipologia de les famílies que viuen al país. "S'ha parlat molt de l'oferta però trobem a faltar estadístiques de la demanda", va apuntar el conseller Socialdemòcrata, Jordi Font.

Pel que fa a la negativa per part del Govern a acceptar la solució que va plantejar el PS, el President del Grup Parlamentari Socialdemòcrata, Pere López, ha remarcat que "el Govern ha tingut 3 mesos per estudiar la proposició, i al final ens quedem amb la sensació que l'única cosa que molesta és que la proposta ve del PS". Per a López "el Govern no pot garantir que les inversions que ja fa actualment el Fons de Reserva de Jubilació a productes financers no tenen cap risc".

 

Territori: