Partit Socialdemòcrata

Rios emplaça totes les candidatures a defensar que el Futbol Club Andorra jugui a Encamp

Crea: 11/20/2019 - 10:50

ENCAMP | Des de la candidatura PS + Independents proposen a les altres candidataures que es presenten a les eleccions comunals i al propi Comú d’Encamp fer un front per tal que el Fútbol Club Andorra pugui entrenar i jugar tots els partits amb les condicions necessàries a Prada de Moles. 

 

El candidat a Cònsol Major d'Encamp, David Rios, ha defensat la importància d'aquest front comú: "L'esport i la cultura són elements cohesionadors i impulsors del turisme i el comerç de la parròquia. Fem aquesta crida perquè la setmana passada ens vam trobar que el Futbol Club Andorra va haver d'entrenar a l'Estadi Nacional perquè no tenien les condicions necessàries aquí a Prada de Moles", ha recordat el candidat. 

 

Rios ha aprofitat per posar en relleu la funció dinamitzadora que té el Futbol Club Andorra dins la parròquia d'Encamp: "Per una banda atrau espectadors al camp, i per l'altra, obliga a millorar a mantenir les instal·lacions de Prada de Moles a punt perquè tots els clubs esportius i gent que practica d'altres esports es puguin beneficiar”. 

 

En aquest sentit, des de la candidatura PS + Independents demanen que, governi qui governi, dediqui tots els esforços possibles a mantenir les instal·lacions en condicions perquè tots els usuaris puguin gaudir-ne.

 
Territori: